Cultuur

De Dutch Quality Group is een waardegedreven organisatie.

Dat betekent dat alles wat wij doen en willen bereiken, gestoeld is op waarden die wij belangrijk vinden. Onze waarden bepalen hoe wij met elkaar samenwerken. Hoe wij elkaar stimuleren en helpen om succesvol te zijn in ons werk.

Testttt

Werken bij de Dutch Quality Group betekent deel uitmaken van een leergierig en enthousiast team van mensen, dat elke dag bezig is met zuivere waardecreatie voor de klant. Ons hart ligt bij het maken van de mooiste designmeubels. Kwaliteitsproducten waar we trots op zijn. De mooiste bank, fauteuil of eetkamerstoel. Duurzaam gemaakt. Kwaliteit is onze drijfveer.

‘Elke dag werken aan mooie merken met een dedicated team!’ Rachel Struyk-Roubos Sales Director

Iedereen binnen de Dutch Quality Group draagt op zijn manier bij aan het leveren van het beste van onszelf, waar de markt op zit te wachten. We zijn een team. Een team dat kwaliteit levert. Altijd. Elke dag. Daar worden wij gelukkig van. En de klant ook.

Alles waar wij in geloven en waar wij voor staan komt samen in vier kernwaarden die leidend zijn in alles wat wij doen: We stellen de klant centraal. We focussen op resultaat. We zijn waardegedreven. We zijn een team. Wij zijn de Dutch Quality Group. Kijk snel bij onze vacatures of er een plek voor jou is in ons team.


Over Dutch Quality Group

We are a platform for inspiring people to create and sell high-quality design. De Dutch Quality Group is de organisatie achter vijf bedrijven of merken: onze twee designmeubelmerken Design on Stock & EYYE, ontwerplabels DesignLab21 & Studio Foorumi en onze productielocatie Dutch Quality - Made in Holland.

De Dutch Quality Group is de lijm die alles met elkaar verbindt, die van de losse onderdelen meer dan één geheel maakt. Achter al onze bedrijven of merken schuilt dezelfde filosofie, dezelfde overtuiging, dezelfde visie.

Wie wij zijn, hoe wij werken en wat wij realiseren komt samen in de Dutch Quality Group, het platform voor inspirerende mensen voor het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardig design.

DOS 2 0138 v1 1