Design on Stock
Design on Stock

Design on Stock is uitgegroeid tot een van de sterkste meubelmerken in de designbranche in Nederland en België. Sinds de oprichting in 2005 heeft het merk al meerdere designklassiekers voortgebracht. Veel gerenommeerde Nederlandse ontwerpers, waaronder Roderick Vos en Gerard van den Berg, hebben inmiddels met succes bijgedragen aan de collectie. Op dit moment is Design on Stock actief in Nederland en België. Daarnaast wordt de collectie onder licentie in de USA geproduceerd en in de markt gezet.

EYYE
EYYE

Eyye believe we haven’t met… Zo luiden de eerste woorden in het magazine van ons jongste merk EYYE. EYYE is in 2017 geïntroduceerd. Het is het toonbeeld van kwalitatief hoogwaardig design met een internationale uitstraling. Een tikkeltje eigenwijs. Jong en fris met nog een grote toekomst voor zich. En net als Design on Stock, is het op en top Nederlands design. Zowel ontworpen als gemaakt in Nederland.

Studio Foorumi
Studio Foorumi

Foorumi betekent ‘platform’ in het Fins. Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen. Ideeën die met hulp van uitgebreide expertise kunnen worden getransformeerd tot een kwaliteitsproduct. Zo krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met vakmensen en uiteindelijk succesvol een product te lanceren. Als de ontwerper de vonk geeft, maakt Studio Foorumi het vuur. En dat doen we met alle inzet, liefde en vakkennis die we tot onze beschikking hebben. Diverse producten van Studio Foorumi zijn inmiddels opgenomen in de collectie van Design on Stock en EYYE.

DesignLab21
DesignLab21

DesignLab21 ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige designmeubelen en woonaccessoires voor de liefhebber van kwaliteitsproducten. Hierin zijn ontwerp, merk en uitvoering onlosmakelijk met elkaar verbonden. DesignLab21 is onderdeel van de Dutch Quality Group. 15 jaar ervaring in de designbranche, heeft in 2020 geresulteerd in een eigen ontwerpstudio.

Dutch Quality - Made in Holland
Dutch Quality - Made in Holland

In Waalwijk vindt de productie plaats van onze designmeubels en een aantal van de woonaccessoires voor onze eigen merken Design on Stock en EYYE. Door volledig controle te hebben over het maak- en leverproces van onze producten, zijn wij in staat om onze beloftes na te komen. Hierdoor kunnen wij onze uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding en snelle levertijden continueren en verbeteren, prestaties die uniek zijn in de branche. Onze productielocatie is succesvol dankzij een sterke verbetercultuur, de focus op een sterke maar altijd flexibele structuur en dankzij goed teamwork.